Beglazingswerk

Beglazingswerk

Zijn uw kozijnen toe aan nieuwe glazen, heeft u schade of wilt u uw woning beter isoleren. Het zetten van glas gaat verder dan simpelweg een ruit vervangen. Het vereist expertise, ervaring en vakmanschap. Bij Wassinkhuys bent u aan het juiste adres voor al uw glas behoeften.

Beglazing is een essentieel onderdeel van uw woning. Het zorgt voor licht en kan een aangenaam uitzicht creëren. Daarnaast zorgt het ook voor effectieve isolatie. Wat ervoor zorgt dat je minder hoeft te stoken in de winter en het koeler is in de zomer.

Raam plaatsen of vervangen

Door uw ramen te laten plaatsen of vervangen door professionals bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Wij komen graag bij u langs voor elke grote en kleine klus. Er zijn diverse redenen waarom uw ramen toe zijn aan vervangen. Het kan gebroken zijn, lekken of u bent toe aan betere isolatie. Elke klus is voor Wassinkhuys geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar.

Met het vervangen van uw oude ramen door nieuwe ramen HR++ of Triple glas kunt u uw huis verduurzamen. Het is zelfs mogelijk om subsidie aan te vragen om uw woning beter te isoleren en te verduurzamen. 

Hoe we te werk gaan

Bij ons kunt u altijd terecht voor een gratis vrijblijvend advies. Neem de proef op de som en daag onze professionals uit om jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen. Met een persoonlijk gesprek achterhalen wij uw wensen en dit zetten wij door in de prijsopgave. Deze nemen wij altijd van tevoren door zodat het voor u duidelijk is wat de kosten zijn en er geen onverwachte kosten bijkomen. Voor beide partijen wel zo fijn! Desgewenst maken wij ook nog een kleuradvies.

Reeds opgeleverde projecten

Poort begraafplaats Doesburg

Schilderwerkzaamheden bij de poort van de begraafplaats in Doesburg.

Gemeentehuis Doesburg

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij het gemeentehuis in Doesburg.

Complex Site Woondiensten

Schilderwerkzaamheden bij oplevering voor Complex Site Woondiensten.

Ooipoortkerk

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij de Ooipoortkerk.

Wassinkhuys Doetinchem

Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Opzoek naar een schilder in Doetinchem en omstreken?

Direct contact: 0314 - 364182

Onze partners

Copyright ©2024 | Wassinkhuys
Gemaakt door Backcorner