Woningcorporatie

Voor alle woningen

Bij 't Wassinkhuys begrijpen we dat woningcorporaties unieke eisen stellen aan schilderprojecten voor hun woningen en gebouwen. Ons toegewijde team van ervaren schilders staat paraat om samen te werken en hoogwaardige schilderoplossingen te bieden. Hierin staat flexibiliteit centraal, zodat uw huurders de minste overlast ervaren. We streven ernaar niet alleen de esthetiek te verbeteren, maar ook de duurzaamheid van uw woningcomplex te waarborgen.

Onze aanpak

Deskundig advies:

Wij verstrekken professioneel advies over kleurselectie, verfsoorten en onderhoudsstrategieën om ervoor te zorgen dat uw gebouw niet alleen een fraaie uitstraling heeft, maar ook beschermd is tegen de elementen.

Efficiënte planning:

Wij begrijpen het belang van minimale verstoring voor bewoners. Daarom stellen we een gedetailleerde planning op om de werkzaamheden soepel te laten verlopen en de overlast tot een minimum te beperken.

Kwalitatief werk:

Ons team van bedreven schilders staat garant voor hoogwaardig vakmanschap. We maken gebruik van alleen de beste materialen en moderne technieken om duurzame resultaten te leveren.

Open communicatie:

Bij 't Wassinkhuys hechten we veel waarde aan open en transparante communicatie. We informeren u gedurende elke fase van het schilderproces, zodat een samenwerking met vertrouwen plaatsvindt.

Hoe we te werk gaan

Bij ons kunt u altijd terecht voor een gratis vrijblijvend advies. Neem de proef op de som en daag onze professionals uit om jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen. Met een persoonlijk gesprek achterhalen wij uw wensen en dit zetten wij door in de prijsopgave. Deze nemen wij altijd van tevoren door zodat het voor u duidelijk is wat de kosten zijn en er geen onverwachte kosten bijkomen. Voor beide partijen wel zo fijn! Desgewenst maken wij ook nog een kleuradvies.

Reeds opgeleverde projecten

Poort begraafplaats Doesburg

Schilderwerkzaamheden bij de poort van de begraafplaats in Doesburg.

Gemeentehuis Doesburg

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij het gemeentehuis in Doesburg.

Complex Site Woondiensten

Schilderwerkzaamheden bij oplevering voor Complex Site Woondiensten.

Ooipoortkerk

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij de Ooipoortkerk.

Wassinkhuys Doetinchem

Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Opzoek naar een schilder in Doetinchem en omstreken?

Direct contact: 0314 - 364182

Onze partners

Copyright ©2024 | Wassinkhuys
Gemaakt door Backcorner