Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Is uw huis of appartement toe aan een opfrisbeurt? Dan zit u bij Wassinkhuys goed. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak zijn wij een vertrouwd adres voor uw schilderwerken.

Waarom binnenschilderwerk?

Soms vraagt u zich wel eens af, zal ik dit jaar of volgend jaar beginnen aan het binnenschilderwerk. Wij zullen altijd adviseren om het te doen wanneer het voor u het beste uitkomt. Alleen moet u wel denken aan verschillende belangrijke functies van het binnenschilderwerk.

Zo voorkomt het slijtage, denk hierbij aan een trap die opnieuw geschilderd moet worden. Met een nieuw aangelegde verflaag beschermd u de trap. Daarnaast heb je in een woning heb je ook last van vocht. Dit kan ontstaan bij het douchen of bij het koken. Met het aanleggen van een nieuwe verflaag zorg je ervoor dat de muur of houtlaag goed beschermd is en vocht niet in de muur trekt. Met het gebruik van professionele verfproducten is het ook mogelijk om te voorkomen dat er schimmel ontstaat in uw woning.

Naast alle belangrijke functies wil het oog ook wat. Het is altijd fijn om huis in te stappen waarbij het er weer piekfijn uitziet. En laat dat nou net iets zijn waar onze professionals passie voor hebben.

Hoe we te werk gaan

Bij ons kunt u altijd terecht voor een gratis vrijblijvend advies. Neem de proef op de som en daag onze professionals uit om jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen. Met een persoonlijk gesprek achterhalen wij uw wensen en dit zetten wij door in de prijsopgave. Deze nemen wij altijd van tevoren door zodat het voor u duidelijk is wat de kosten zijn en er geen onverwachte kosten bijkomen. Voor beide partijen wel zo fijn! Desgewenst maken wij ook nog een kleuradvies.

Reeds opgeleverde projecten

Poort begraafplaats Doesburg

Schilderwerkzaamheden bij de poort van de begraafplaats in Doesburg.

Gemeentehuis Doesburg

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij het gemeentehuis in Doesburg.

Complex Site Woondiensten

Schilderwerkzaamheden bij oplevering voor Complex Site Woondiensten.

Ooipoortkerk

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij de Ooipoortkerk.

Wassinkhuys Doetinchem

Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Opzoek naar een schilder in Doetinchem en omstreken?

Direct contact: 0314 - 364182

Onze partners

Copyright ©2024 | Wassinkhuys
Gemaakt door Backcorner