Wassinkhuys Doetinchem

Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Opzoek naar een schilder in Doetinchem en omstreken?

Direct contact: 0314 - 364182

Schildersbedrijf Wassinkhuys
uit Doetinchem


Welkom bij 't Wassinkhuys, uw betrouwbare partner voor hoogwaardig schilderwerk in Doetinchem en omgeving. Met een specialisatie in de zakelijke markt bedienen wij met trots diverse sectoren, waaronder Verenigingen van Eigenaren (VvE's), vastgoedbeheer, scholen en woningcorporaties. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Binnenschilderwerk

Is uw huis of appartement toe aan een opfrisbeurt? Dan zit u bij Wassinkhuys goed.

Buitenschilderwerk

Het schilderen van de buitenkant van uw woning kan gezien worden als een goede investering.

Beglazing

Zijn uw kozijnen toe aan nieuwe glazen, heeft u schade of wilt u uw woning beter isoleren. Het zetten van glas gaat verder dan simpelweg een ruit vervangen.

Behangwerk

Naast het schilderwerk bieden wij ook behangwerk aan. De juiste afwerking van uw wanden maakt het verschil in het interieur.

Houtrot

Houtrot komt meestal voor in kozijnen of ander geveltimmerwerk dat blootgesteld wordt aan de verschillende weersomstandigheden.

Onze klanten waarderen ons met

Joris Holkenborg
Prima schilder! Nette prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen die mooi werk hebben afgeleverd in goed overleg met ons
Remco Wijnands
We zijn blij met het resultaat van het buitenschilderwerk. Vriendelijke schilders, goede vakmensen. Ook de afspraken zijn goed nagekomen.
Martin Bergevoet
Top bedrijf/ vriendelijk mensen en deskundig

Wat kunnen wij voor u betekenen

Onze uitgebreide dienstverlening omvat binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, beglazingswerk, behangwerk en bouwkundig onderhoud. Of het nu gaat om het verfraaien van kantoorruimtes, het onderhouden van schoolgebouwen of het schilderen van appartementencomplexen, 't Wassinkhuys staat garant voor vakmanschap, duurzaamheid en esthetische meerwaarde. Wij begrijpen dat uw project uniek is en streven ernaar om met zorg en precisie aan uw specifieke eisen te voldoen.

Reeds opgeleverde projecten

Poort begraafplaats Doesburg

Schilderwerkzaamheden bij de poort van de begraafplaats in Doesburg.

Gemeentehuis Doesburg

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij het gemeentehuis in Doesburg.

Complex Site Woondiensten

Schilderwerkzaamheden bij oplevering voor Complex Site Woondiensten.

Ooipoortkerk

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden bij de Ooipoortkerk.

Voor wie werken wij

Wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardig schilderwerk en vakmanschap. Ons team van ervaren schilders is toegewijd aan het leveren van kwaliteit in elke opdracht die we aannemen. Of het nu gaat om het verfraaien van uw woning, het onderhouden van uw bedrijfspand of het realiseren van complexe projecten, wij zijn er om aan al uw schilderbehoeften te voldoen. Onderstaand ziet u een aantal van onze opdrachtgevers.

Wassinkhuys Doetinchem

Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Opzoek naar een schilder in Doetinchem en omstreken?

Direct contact: 0314 - 364182

Onze partners

Copyright ©2024 | Wassinkhuys
Gemaakt door Backcorner